Hannasta

Hanna Krans on pohjoisen tyttö Ylitorniolta ja entinen kilpauimari. Hanna työskentelee kirjanpitäjänä omassa yrityksessään työllistäen kaksi työntekijää. 

Laulaminen on kuulunut vahvasti Hannan elämään jo pienestä pitäen, alkuun klassisen musiikin opinnoissa ja sittemmin pop-jazz puolen opintojen parissa. Hannalle on tulleet tutuiksi erilaiset laulukilpailut vuosien varrella, kuten Sininen ja Valkoinen -laulukilpailu, josta lohkesi ensimmäinen sija vuonna 2019. Nykyään lauluopinnot jatkuvat Jenni Ruuthin lempeässä opastuksessa.

Kesällä 2022 Hanna vieraili levytysstudiossa, josta tuomisina singlejulkaisu ”Ei virta mua vie”. Kappale loi pohjan yhteistyölle hienoon laulun tekijätiimiin Jari Puhakka sekä Annika Aakkula, joka saa jatkoa vuoden 2023 uuden singlejulkaisun muodossa.

Hannan mieluisiin harrastuksiin kuuluvat hevoset sekä raviurheilu. Hän kasvattaa myös pienimuotoisesti ravihevosia ja omistaa ajoluvan, eli Hanna voi ohjastaa kilpaa hevosilla ravilähdöissä. Hevoset ja laulu ovat kuuluneet Hannan elämään pienestä pitäen, sillä useammat hevoset ovat kuulleet ensimmäisenä kappaleet, joita on milloinkin työstetty. ”Mikä sen kauniimpaa kuin talvisessa maisemassa istua kärryillä metsän siimeksessä sekä laulaa juokse sinä humma”. 

About